MYSTERY & SPY GAMES

Murder Mystery

Un concept captivant si provocator, cu o poveste in care te vei distra de minune impreuna cu prietenii sau colegii tai.

MYSTERY MURDER GAME

Cine este criminalul? Cine a furat inelul cu diamant? Ai veleitati de detectiv sau ai potential pentru a fi un mafiot notoriu?

MYSTERY MURDER GAME – un concept captivant si provocator, cu o poveste in care te vei distra de minune impreuna cu prietenii sau colegii tai. Ti-ai dorit vreodata sa joci intr-un film? Timp de cateva ore vei interpreta un rol intr-o poveste cu o intriga de neuitat. Actiunea se poate petrece in Valea Regilor, in timpuri stravechi sau in zilele noastre la Holywood sau la o mare petrecere in Las Vegas.

Numar participanti: intre 12 si 60.

Unde: povestea poate veni acolo unde doresti, cu conditia sa existe spatiu suficient pentru interactiune sau alegem noi un spatiu potrivit.

Durata: 2,5h – 4 h

Contact: office@interactor.ro; +4 0721 764 305

În Mystery Murder Games nu există un scenariu predeterminat . Pentru câteva ore vei uita cine, când şi unde eşti şi vei pretinde că eşti altcineva, într-un cadru fictiv. De tine depinde cum hotărăşti să instrumentezi îndeplinirea obiectivelor.

Evenimentul este complet interactiv. Desigur, vei primi o descriere detaliată a personajului tau şi o lista de obiective şi sfaturi despre cum să te implici pentru a te distra cât mai bine. Tu vei decide cu cine vorbeşti şi când, îţi vei face prieteni şi duşmani şi toată lumea va încerca să-şi atingă propriile obiective. Poti avea arme, bani, bijuterii sau otrava cu care sa asezonezi mancarea sau bautura celorlalti participanti. De asemenea, vei avea anumite abilitati care iti ofera un avantaj fata de alte personaje in anumite situatii. Ceilalti jucatori au de asemenea abilitati pe care le-ar putea utiliza impotriva ta.

Cea mai importantă abilitate în Mystery Murder Games este cea de a susţine o conversaţie. Va trebui să discuţi cu ceilalţi jucători pentru a afla cine sunt şi dacă te vor ajuta sau dacă ţi se vor împotrivi. S-ar putea să cunoşti unele detalii despre anumite personaje, însă despre altele s-ar putea să nu ştii nimic şi trebuie să afli.